nuffnang

Thursday, 29 January 2015

Kelebihan Pearl White Putih Mulus (Jamu Jelita)

Pearl White Putih Mulus Jamu Jelita ??
Rahsia Awet Muda & Pencerahan yang menyeluruh ??
Best ke ? hikhik..

Semenjak tersedar tahun ini sudah memasuki tahun ke 2015, nisa cuba berjinak-jinak mencari supliment supliment yang boleh membantu, membaiki serta melambatkan proses penuaan. Wah ! Macam dah tua sangat dah kan.. tapi, sebenarnya memang tua dah pon, heeee !

Disamping menggunakan produk BVRC yang baru sahaja nisa cuba sebulan lepas, nisa juga terpikat dengan produk keluaran Jamu Jelita ini. ( Mak aihh, Skema betol ayatnya!..haha)
Opss ! ! Yang BVRC tu nanti nisa hapdate testimoni yep ;)


First time nisa dapat tahu kewujudan Pearl White Putih Mulus ni, lepas nisa terbaca posting blogger comel lotey dari Hazanis tentang Review produk tersebut. Actually, nisa try contact and whatsapp dia, sebab teringin nak cuba dan order terus dari dia kan, tapi malangnya tak dapat pulak. Hmm, tak apelah, nak buat macam mana kan, tak ada rezeki nak shopping ngan si comel putih mulus ittew ^_^. egegeee >_<



Hari tu, nisa pergi shopping kat Mydin Mall USJ, eh eh... terpandang lah pulak Botol Pearl White kat Kios di situ, hah ! apa lagi, terus angkat satu bro! kikikit, tak menyabor betol. Harganya RM36, tapi kebetulan time tu ada promotion kan, nisa dapat RM30. Heee Shukeee ! Shukee ! Alhamdulillah, Syukorr ^_^

Terpanjang pulak cite dia...haha, jom kita tengok kelebihan Pearl White Putih Mulus ni ye...

Testimoni Original dari Tuan Tanah :)


Kelebihan Pearl White Putih Mulus Jamu Jelita :

  • Mencerahkan
  • Menggebukan
  • Menganjalkan
  • Melembutkan
  • Mengawet-muda-kan
  • Me-Anti-Oksidan-kan
  • Menegangkan
  • Menghaluskan
  • Mencantikkan
  • Menyihatkan
  • Memuluskan
  • Menawankan

Kandungan :

Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose Alps.


Cara Penggunaanya :


Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan 120ml air,
goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.





Nanti kalau dapat hasilnya, nisa share ngan korang okehh, insya Allah  :)
Selamat Mencuba & Selamat Awet Muda dan semoga anda muda muda sokmo! huhu ^_^





7 comments:

  1. Tapikan tak cakap pum hilangkan parut. Boleh hilangkan parut tak?

    ReplyDelete
  2. Remaja lelaki mcm saya boleh consume tak Kak?

    ReplyDelete
  3. Remaja lelaki mcm saya boleh consume tak Kak?

    ReplyDelete
  4. Tapikan tak cakap pum hilangkan parut. Boleh hilangkan parut tak?

    ReplyDelete
  5. Adakah tidak dapat hlangkan parut jrawat

    ReplyDelete
  6. sy sudah guna pearl white pinky plus ni dh 2 botol da tetapi tiada apa kesannya.mcmna ni..apa yg harus sy bt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak...mcm.mana peggunaan pearl white skrag? Ade kesan?

      Delete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^