nuffnang

Friday, 2 October 2015

Instant Shawl 2 Muka

Assalamualaikum w.b.t
 
Alhamdulillah, dapat juga keluarkan Instant Shawl 2 muka Zahira dari Nisa Hijab by NBS. Sekian lama nisa duk mencari material yang mengikut kehendak hati ini...and finally jumpa jugak heavy chiffon yang tak nipis, lembut dan selesa ni.
 
Nisa update kat belog ni sebab nak share ngan korang kot-kot ada yang berkenan dan punya citarasa sama ngan nisa. Nisa tak keluarkan banyak pun, maklumlah nak buat apa apa mesti ada 'teaser' dulu kan.hiks! So,  untuk permulaan nisa hanya keluarkan 100 helai sahaja. Nak buek kuor 1000 pcs nanti pengsan MR.N! hahaks. Tapi apapun Syukur Alhamdulillah, tak sangka baru aje sehari keluar, terus dapat sambutan yang memberanggsanggkan dari kawan-kawan nisa, hukhuk! terharu ;') 
 
Instant Shawl 2m Zahira



 
Actually, banyak benda lagi nak kene buat untuk proses keluaran shawl ni..dengan label, tag dan sebagainya lagi... Tapi tulah, yang part design aje asyik duk tukor je 25jam sekali! Tengok ler satgi mesti bertukar lagi..Teheee. Macam mana keje tak bertimbun!Kuikui!
 
So takpelah kita buat yang mana termampu je dulu kan. Huuuu! 
Pasal harga,OK kalau korang follow belog nisa sebelum ni, korang mesti tau niat nisa jual shawl kan. Yang pasti taknak mahal-mahal, janji semua orang dapat tutup aurat dengan sempurna dengan penuh keikhlasan dihati dan yang penting mestilah istiqomah,. Siapa lagi nak ubah diri kita kalau bukan diri kita sendiri kan ^_^ InshaAllah, innallaha ma'ana.
 



Labuh instant shawl 2 muka


Instant Shawl 2 Muka Zahira ni boleh dipakai labuh cam gambar kat atas. Huh! bila tgk keblurr'an gambar tu, senak pulak paru paru ni duk pikir kan Kamera DSLR nisa yang rosak tu. Tapi takpolah, janji korang boleh nampak bentuk shawl tu cane kan.. hmmm! Kalau bab model tu takyah citer lah..ittew gue main bedal aje, hahaks! >__* maklumlah mana mampu nak bayo Dato' CT yang comel tu jadi model kita khan khan. heeee

 
Koleksi Warna



Instant shawl : 2 Muka Zahira
Material : Heavy Chiffon
Harga : RM25 EXC Postage
 
 
 
Buat masa sekarang ready stok cuma tinggal color kat atas tu je. semua selai-selai. Tak taulah ready stok ni available sampai bila kan. kalau ada yang bekenan boleh wasap no 0149232129 cepat sebelum out of stock keyh.
Tapi kepada yang tak sempat, anda boleh request order pembelian anda dengan wasap ke no tersebut untuk proses Pre-order. Koleksi warna adalah seperti di atas dan  layanan hanya diberikan kepada serius buyer only.
Color will be updated dari masa ke semasa untuk mereka yang berminat sahaja. tettt! 
 
 
 

Cara Menggayakan Instant Shawl 2 Muka Zahira

 
Tutorial menggayakan Instant Shawl 2 Muka Zahira

  1. Sarungkan 1 Muka shawl seperti biasa
  2. Pastikan jahitan muka ke 2 disebelah kanan
  3. Jahitan diletakkan disebelah tepi seperti yang ditunjukkan
  4. Lepaskan dan bebaskan shawl kebawah, ambil bahagian tengah dibahagian dada
  5. Satukan dari penghujung bawah mengikut keselesaan
  6. bawa kesebelah tepi
  7. pinkan
  8. siap!

 Nisa tak taulah korang paham ke tidak tutorialnya, hahaks! tapi ape apapon, cuba-cubalah belek belek depan cermin  nanti ye. Tak susah pon, kejap je dah siap!petik jari tettt gitu, heeee :)
 
 
 
 
 
 
 

9 comments:

  1. Tahniah Nisa dah ada label sendiri. Simple tudungnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru duk merangkak je ni..hee,btw Terima Kasih Emalin. (^_*)"

      Delete
  2. All the best to you Mdm Nissa..
    Semoga business success dan diluaskan pintu rezeki, InshaaAllah.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih LZ atas doanya, Aaminn :))

      Delete
  3. Alhamdulillah dan tahniah nissa...semoga terus berjaya dalam dunia perniagaan..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Wsalam, buat masa skrg out of stock sis. Sorry ",

      Delete
  5. assalamualaikum kak..still available ke?? kalau ade..blh x tlg emelkan ke nadhirahnanor@gmail.com..tq sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, Ok nanti ada akk bgth :) uwelkam '",

      Delete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^